D. Motiejūnas – tarp kandidatų atsidurti „Panathinaikos“ klube

  • Teksto dydis:

Kontrakto Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) siekiantis Donatas Motiejūnas susilaukė susidomėjimo iš vieno Europos grando.

„BasketNews.lt“ šaltinių duomenimis, kaunietis yra tarp kandidatų prisijungti prie Luko Lekavičiaus atstovaujamos Atėnų „Panathinaikos“. Tiesa, kol kas jokių kalbų tarp abiejų pusių nebuvo.

Motiejūnas nėra pirminis „Pao“ pasirinkimas. „Panathinaikos“ jį pradėtų vilioti į savo gretas, jeigu nepavyktų išsaugoti Chriso Singletono.

Pastarasis iki liepos 20 dienos gali nutraukti kontraktą su Atėnų komanda, kuriame yra numatyta vienintelė sąlyga – persikėlimas į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA).

Šį tarpsezonį ne vienas Europos klubas bandė persivilioti Singletoną į savo gretas, tačiau jį išsaugoti siekianti „Panathinaikos“ atmetė visus didžiųjų komandų pasiūlymus ir pateikė jam naują sutartį, kurios vertė – 3,3 mln. JAV dolerių.

Motiejūnas paskutinį kartą Europoje žaidė 2011-2012 metų sezone, kuomet vilkėjo Gdynės „Asseco Prokom“ garbę.

Praėjusį sausį prie Naujojo Orleano „Pelicans“ prisijungęs puolėjas NBA sužaidė 34 rungtynes, per kurias aikštėje praleisdavo po 14 minučių, pelnydavo po 4,4 taško, atkovodavo po 3,1 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Aukštaūgis – tarp jau penktadienį treniruočių stovyklą pradėsiančios Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašo, tačiau vis dar kontrakto su jokiu klubu neturinčio atleto žaidimą nacionalinėje gaubia nežinomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių