D. Motiejūnas tapo tėčiu

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės stovykloje dar vienas krepšininkas tapo tėčiu. Hjustone viešinčio Donato Motiejūno mylimoji Paulina Popek pagimdė sūnų.

Šokėja iš Lenkijos su lietuviu susipažino prieš penkerius metus, kada Motiejūnas 2011-2012 metais atstovavo Gdynės „Asseco Prokom“ ekipai.

Šiuo metu JAV dėl Teksasą sukrėtusio galingo uragano „Harvey“ įstrigęs Motiejūnas prie rinktinės prisijungs prieš pat pirmąsias lietuvių rungtynes Europos čempionate.

„Pirmiausiai, jūs palikite ramybėje jį ir komandą. Jis neišvyko tiesiog pasibūti, jo draugė laukiasi. Prašau tik vieno, jei nežinote situacijos, tai neskubėkite teisti. Ruošiamės žaisti be jo, bet jis bus. Žinome, ką jis gali padaryti, ir žinome, ką jis duos.

Čia yra šeimyniniai reikalai, kurių negalime kontroliuoti. Šeima laukia pirmagimio ir jis išvyko į gimdymą. Jis susilaukė sūnaus. Palikime jį ramybėje ir duokime pozityvesnės energijos. Jam to reikia. Neskubėkime smerkti“, – atleto situaciją komentavo rinktinės treneris Dainius Adomaitis.

Ketvirtadienį Adomaičio auklėtiniai 18.30 val. stos į dvikovą su Gruzija, o aukštaūgį tikimasi pamatyti rytoj po pietų.

Motiejūnas rinktinės stovyklą paliko praėjusį penktadienį po draugiškų rungtynių su Ispanija bei pagal pirminį planą jis sugrįžti turėjo trečiadienį, tačiau pirmoji treniruotė Izraelyje ir pasiruošimas mūšiui su gruzinais vyko be sunkiojo krašto puolėjo.

Šią vasarą Lietuvos rinktinei besiruošiant Senojo žemyno pirmenybėms antro sūnaus susilaukė Jono Valančiūno žmona Eglė, o pirmąjį kartą Eimanto Bendžiaus šeimą aplankę gandrai mylimiesiems padovanojo dukrytę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių