D. Motiejūnas prisijungė prie Lietuvos rinktinės

Ant Donato Motiejūno krūtinės po dvejų metų pertraukos vėl puikuojasi užrašas „Lietuva“. Aukštaūgis šeštadienį Palangoje prisijungė prie čia stovyklaujančios Lietuvos rinktinės.

„Pradedam“, – skelbė trumpa žinutė D. Motiejūno „Instagram“ pranešime, kuriame jis nusifotografavo apsivilkęs rinktinės treniruočių marškinėlius.

Paskutinį kartą nacionalinėje komandoje jis buvo 2014 metais, kai žaidė pasaulio čempionate. 2015 m. kelią į rinktinę jam užkirto nugaros trauma, o pernai olimpines žaidynes praleido dėl užsitęsusių derybų su NBA komandomis.

Šiemet jis taip pat didžiąją vasaros dalį leido Amerikoje, individualiai sportuodamas ir tikėdamasis pasirašyti sutartį su NBA klubu. Visgi sutarties taip ir nesudarius, jis nusprendė grįžti į Lietuvą ir prisijungti prie nacionalinės komandos.

D. Motiejūno šiemet rinktinei reikės kaip niekada anksčiau. Į stovyklą dėl skirtingų priežasčių neatvykus Pauliui Jankūnui ir Domantui Saboniui, D. Motiejūnas šiemet yra vienintelis tikras ketvirtasis numeris, turintis žaidimo rinktinėje patirties.

Atvykus D. Motiejūnui, rinktinėje trūksta vienintelio krepšininko – Jono Mačiulio laukiama artimiausiomis dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
super
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių