D. Motiejūnas nori uždirbti dvigubai daugiau nei siūlo „Rockets“

Kvalifikacinio 4,4 milijono JAV dolerių vertės Hjustono „Rockets“ komandos pasiūlymo nepriėmęs Donatas Motiejūnas siekia išsireikalauti kur kas didesnio atlyginimo.

Pranešama, jog Teksaso klubo ir 26-erių metų krepšininko norai ženkliai skiriasi, kadangi kaunietis per sezoną nori uždirbti 8-10 milijonų JAV dolerių. 

Pirminis „Rockets“ pasiūlymas baigė galioti spalio 1-ąją dieną, o D. Motiejūnas toliau išlieka vieninteliu apribotu laisvuoju agentu NBA čempionate.

„Mes suprantame, kokios pozicijos jie laikosi, ir taip pat manau, jog jie supranta mus. Šiuo metu nei viena pusė neketina sutikti su tuo, kas yra siūloma. Mes tęsime derybas su „Rockets“ ir kitomis komandomis. Bandysime tai išspręsti ir judėti pirmyn“, – sakė D. Motiejūno agentas B.J. Armstrongas.

Šiuo metu NBA lygoje D. Motiejūnui sutartis gali pasiūlyti dar kitos trys komandos Denverio „Nuggets“, Bruklino „Nets“ ir Filadelfijos „76ers“, tačiau kiekvienos iš jų sudėtys yra maksimaliai užpildytos.

Pastaruosius ketverius metus už Atlanto praleidęs aukštaūgis taip pat gali pasirašyti kontraktą su bet kuriuo Europos klubu.

Praėjusį sezoną nugaros problemų kamuotas D. Motiejūnas NBA sužaidė 42 rungtynes, per kurias vidutiniškai aikštėje praleisdavo po 15 minučių, pelnydavo po 6,5 taško, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.


Šiame straipsnyje: Donatas MotiejūnasNBARockets

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių