D. Lavrinovičius: pirmi du kėliniai – kažkas baisaus

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas Darjušas Lavrinovičius po pralaimėjimo australams neslėpė nusivylimo dėl komandos nusiteikimo pirmojoje mačo pusėje. Pasak aukštaūgio, žaidžiant taip, kaip per pirmuosius du kėlinius, pasaulio čempionate veikti nėra ką.

„Pirmi du kėliniai – kažkas baisaus. Leidome varžovams mesti laisviems. Aišku, jie ir pataikė fantastiškus metimus, bet mes turime išeiti ir nuo pirmos minutės žaisti taip, kaip išėjome po ilgosios pertraukos, į trečią ir ketvirtą kėlinius, – tvirtino Darjušas. – Tik tada mes galime čia kažką pasiekti. Jeigu vėl žaisime nusiteikę taip, kaip tai darėme per pirmus du kėlinius, mums nėra prasmės čia dalyvauti.“

Lietuvos rinktinė atsikvošėti iš letargo miego sugebėjo po ilgosios pertraukos, kuomet Jonas Kazlauskas į starto penketuką išleido abu brolius Lavrinovičius. Anot 14 taškų rungtynėse pelniusio Darjušo, komandai padėjo judviejų patirtis.

„Jie jauni, gal jie neįvertino situacijos, buvo pavargę, nes daug žaidė prieš tai. O mes su broliu – patyrę žaidėjai, mes žinome, kad išeidami turime kovoti, nes kitaip nieko nepasieksime, – subtiliai jaunesnių ekipos žaidėjų psichologinę būseną apibūdino Lavrinovičius. – Tie patys filipiniečiai, tie patys iraniečiai čia atvažiavo kovoti ir jie, kaip ir kiekviena komanda, tikisi čia kažką iškovoti. Lengva nebus žaidžiant su niekuo. Jeigu tu nori kažką pasiekti, turi atiduoti ne 100 proc., o 120 proc. jėgų.“

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

mizantropas

mizantropas portretas
žaidėjai puikiai suprato savo klaidas, pripažįsta jas ir nebando išsisukinėti, nors, mano nuomone, teisėjai vis tik buvo ne visai teisingi Lietuvos rinktinės atžvilgiu, ir, jei jau taip susiklostė įvykiai, pralaimėtume dar mažesniu skirtumu. Visuomet reikalingas šaltas dušas, be jo neitume pirmyn.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių