„Cido“ arena – viena iš neįkandamų tvirtovių „Žalgiriui“

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ klubas šiame Eurolygos sezone pasirodė itin sėkmingai, kur pateko į dešimtuką stipriausiųjų ir iškovojo daugiau pergalių svečiuose nei namų arenoje.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai visiškai atsikratė namų ekipos etiketės ir laimėjo tokiuose miestuose kaip Bamberge, Vitorijoje ar Belgrade.

Vis dėlto vienos tvirtovės žalgiriečiai šiame sezone dar neįveikė – Panevėžio „Lietkabelio“ namų arenos. „Cido“ arenoje „Žalgiris“ nėra laimėjęs jau 431 dieną. Pastarąjį kartą Panevėžyje LKL čempionai triumfavo 2016 metų kovo 14-ąją.

LKL „Žalgiris“ šiame sezone laimėjo visuose miestuose, išskyrus Panevėžį. Eurolygoje „Žalgiris“ išvykoje nelaimėjo prieš 7 ekipas iš 15: Stambulo „Fenerbahce“, Madrido „Real“, Maskvos CSKA, Barselonos „Barcelona Lassa“, Atėnų „Panathinaikos“, Pirėjo „Olympiacos“ ir Stambulo „Galatasaray“.

„Žalgiris“ šiame sezone oficialiose rungtynėse susidūrė su 24 skirtingomis komandomis ir tik 7 Eurolygos klubai bei „Lietkabelis“ neleido varžovams triumfuoti išvykoje.

Skirtingai nei prieš minėtas Eurolygos ekipas, prieš „Lietkabelį“ Panevėžyje „Žalgiris“ šiemet kovėsi triskart, o štai prieš pajėgiausio Europos turnyro komandas svečiuose rungtyniavo tik po kartą.

„Lietkabeliui“ apginti savo tvirtovę šįkart tiesiog būtina, kadangi panevėžiečiai serijoje atsilieka 1:2 ir nesėkmė nustumtų juos ant bedugnės krašto. Susitikimas „Cido“ arenoje vyks antradienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Kaip pjaunat gryba zurnaliugos. Kad ir laimetu pries zalgiri nieko nebutu. Kaip esat niekis taip ir liktumet niekiu. Tik ta diena auforija. O Žalgiris kai źaidzia Lietuvoi runktyniauja pries bet kokia komanda jie lipa i arenta tik pametiti kamoli kam traumos pigiam zaidime reikalyngos. Kas jai ne Žalgiris garsina Lietuva visoi Europoi. O kiti klubai seseliai nieks ir nezino nebent kokie Cekai romunai latviai estai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių