„Cavaliers“ veteranas per tris minutes prarado daugiau nei pusę savo algos

Trumpai aikštėje rungtynių su Toronto „Raptors“ pabaigoje pasirodęs Klivlando „Cavaliers“ rezervinis žaidėjas Dahntay Jonesas sugebėjo per tris minutes prarasti du trečdalius savo atlyginimo.

Jis ketvirtajame kėlinyje galingu dėjimu sudrebino „Raptors“ krepšį, o paskui pradėjo konfliktuoti su varžovais.

Iš pradžių D. Jonesas pažėrė žodžių tiradą Kanados klubo naujokui Jakobui Poetlui bei buvo nubaustas technine pražanga. Vėliau 36-erių atletas nebesugebėjo susivaldyti ir įsiliejo į žodžių karą su „Raptors“ gynėju Normanu Powellu.

Teisėjai jiems abiem skyrė po techninę pražangą, kuri D. Jonesui buvo antroji bei tuo pačiu diskvalifikacinė.

Vos 9 tūkstančius JAV dolerių šį sezoną uždirbantis D. Jonesas lygai už savo nusižengimus turės atseikėti daugiau nei pusę savo algos – 6 tūkstančius JAV dolerių. 

Visgi panašu, kad šiam krepšininkui šios baudos mokėti neteks, kadangi tuo pasirūpinti ketina „Cavaliers“ superžvaigždė LeBronas Jamesas.

„Aš jam pasakiau: „Klausyk, Dahntay. Jau pakaks. Galbūt nustosi rinkęs diskvalifikacines pražangas rungtynėse su „Raptors“. Tada man nereikės mokėti tavo kvailų baudų.“ Tačiau jam nereikia jaudintis dėl to. Jis – šaunus vyrukas“, – sakė L. Jamesas.

Pastarasis savo dosnumu pasižymėjo ir praėjusį sezoną, kada sumokėjo 80 dolerių siekusią D. Joneso baudą. Ją jis užsidirbo Rytų konferencijos finalo serijoje su „Raptors“.


Šiame straipsnyje: Dahntay JonesasNBACavaliers

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių