Bukmekeriai: Lietuvos krepšininkai Slovėnijoje užims ketvirtąją vietą

Kaip jau tapo įprasta, artėjant Europos krepšinio čempionatui savo prognozes pateikia ne tik krepšinio ekspertai ir specialistai, tačiau ir bukmekeriai, kurie tikimybes apskaičiuoja pagal visus žinomus ir nežinomus faktorius.

Prieš pat Europos krepšinio čempionato Slovėnijoje startą didžiausia Baltijos šalyse lažybų bendrovė „Triobet“ pranašauja, kad Lietuvos krepšininkai prasibraus iki pusfinalio, tačiau iš varžybų grįš be medalių – mūsiškiai turėtų tenkintis ketvirtąja vieta.

Europos čempionato favorite įvardijama Ispanijos rinktinė. „Triobet“ bukmekeriai tikina, jog yra 22% tikimybė, jog ispanai trečią kartą iš eilės iškovos aukso medalius.

Dėl antrosios vietos rimčiausia kova turėtų vykti tarp Prancūzijos ir Graikijos komandų. Tikimąsi, jog tai bus labai panašaus pajėgumo komandos ir jų galimybės vertinamos identiškai.

Favoritų kvartetą užbaigia lietuviai, kuriems prognozuojama vieta šalia nugalėtojų pakylos – mūsų krepšininkai turėtų likti ketvirtoje vietoje. Tiesa, „Triobet“ lažybininkų nuomone, 43% tikimybė, jog lietuviai savo grupėje, kurioje kovos su Serbija, Juodkalnija,Makedonija, Bosnija ir Hercogovina bei Latvija, finišuos pirmoje vietoje.

Ženkliai prasčiau įvertintos Serbijos, Slovėnijos, Turkijos bei Rusijos komandos, o ryškiausiomis čempionato autsaideriais turėtų būti Belgija, Čekija, Didžioji Britanija, Švedija ir Ukraina.

Pagal bukmekerių prognozes, galutinė turnyro lentelė turėtų atrodyti taip:

1. Ispanija

2. Prancūzija

3. Graikija

4. Lietuva

5. Serbija

6. Slovėnija

7. Turkija

8. Rusija

9. Kroatija

10. Italija

11. Juodkalnija

12. Makedonija

13. Bosnija ir Hercegovina

14. Vokietija

15. Izraelis

16. Latvija

17. Lenkija

18. Suomija

19. Gruzija

20. Belgija

21. Čekija

22. Didžioji Britanija

23. Švedija

24. Ukraina



NAUJAUSI KOMENTARAI

man

man portretas
atrodo, kad Lietuva bus sidabrinė
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių