Ballų realybės šou serija iš Lietuvos – apie svetingumą ir siurprizus

  • Teksto dydis:

Internete pasirodė naujausia garsiosios Ballų šeimos realybės šou „Ball In The Family“ serija, kurioje rodomas ir krepšininkų atvykimas į Lietuvą.

Naujausioje realybės šou dalyje rodoma, kaip jaunieji Prienų–Birštono „Vytauto“ žaidėjai LaMelo ir LiAngelo Ballai kartu su tėvu LaVaru atvyksta į Vilnių, vėliau keliauja į Prienus ir Birštoną.

Šou pasakojama, kaip Ballai gyvena Birštone. Čia garsioji šeimyna gyrė gautą viešbutį, tiesa, negalėjo suprasti, kas yra vonioje esantis gyvatukas.

LaVaras Ballas pažymėjo, kad sutikimas Lietuvoje – labai šiltas.

„Čia nesitikėjome nieko tokio, kas čia buvo. Meras mums įteikė milžinišką šakotį. Tai tiesiog gražus ženklas. Jie tikrai norėjo susipažinti su mumis, jie norėjo, kad taptume jų šeimos dalimi kuo greičiau. Bet kas, kas mano sūnus priima gražiai, man tinka“, – sakė jaunųjų krepšininkų tėvas.

Naujausioje realybės šou serijoje atskleista, kad LaMelo ir LiAngelo turėjo žaisti jau pirmame mače prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“, bet, pasirodo, „Vytautas“ dar nebuvo paruošęs jų sportinės aprangos, tad broliams būtų tekę tiesiog sėdėti ant atsarginių suolelio.

„Ball In The Family“ serija:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
eiliniai amerikoniski gabus sviediniuko svaidytojai ne daugiau ir suzinoje musu fanatizma tam /verslui/ juo ir naudojasi o musu runkeliniai valdininkai neriasi is kailio noredami sublizgeti juk tai amerikonai nesvarbu kokie o savi zmones kaip ir visuomet lieka uz borto juk savu negeda jau priprate ir turbut jei atsiustu bomzus tai nemaziau strikinetu juk tai jav kaip kitaip .......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių