Ballų cirkas išsunkė trenerį V. Šeškų

Prienų-Birštono „Vytautas“ beveik palaidojo savo sezoną ir viltis išlikti aukščiausiame šalies krepšinio ešelone. Vakar prieniškiai savo arenoje 76:89 nusileido Klaipėdos „Neptūno“ ekipai ir nepasinaudojo paskutine realia proga išsaugoti vietą LKL.

Dabar prieniškius išgelbėtų nebent stebuklas – pergalės išvykose prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“ ir Kauno „Žalgirį“ bei melstis, kad artimiausia varžovė Alytaus „Dzūkija“ pralaimėtų visas likusias sezono dvikovas. Suprasdamas, kad tai itin mažai tikėtina situacija, „Vytauto“ treneris prisipažino apgailestaująs, kad anksčiau sezono metu leido klube šeimininkauti skandalingajai Ballų šeimynėlei. 

„Yra visokių minčių. 7 metus neturėjau nei vasaros, nieko. Nuo birželio skambindavo žaidėjai dėl skolų, turėjau raminti visus. Tada užsiiminėjau rėmėjų paieškomis. Geriausios atostogos buvo per fizinio rengimo stovyklos 2 savaites, tada man atostogos buvo“, - dėstė V.Šeškus.

„Tas brolių Ballų buvimas, išvažiavimas į Ispaniją, grįžimas ir darymas, ką nori. Tada ir kiti žaidėjai sako, kad ir jie gali neiti į treniruotes, nes Ballai buvo pilnaverčiai komandos nariai ir rodė blogą pavyzdį. Ir jie teisūs. Turėjome padaryti aiškias taisykles. Nepatyrę mes – antrą kartą kitaip darytume“, - prisipažino treneris.

Paklaustas, ar antrą kartą sutiktų įsileisti Ballų projektą, V.Šeškus atšovė: „Mes tą dalyką darytume kitaip. Būčiau vienas tų, kuris darytų tą dalyką. Buvau viską atidavęs vadovams klubo, į viską žiūrėjome tolerantiškai – trenerio posto užleidimas ir panašiai. Tas dalykas buvo be reikalo padarytas“.

„Buvo variantų, kad komandos dingdavo kuriam laikui ir tada grįždavo į NKL. Jeigu mes iškrisime, reikia įrodyti ir atgal grįžti. Planas toks yra, bet man reikia išeiti ilgesnių atostogų, nes viskas yra pakrikę. Aš net nejaučiu savęs. Kuo lygis žemesnis, tuo sunkiau dirbti. Buvo daug padaryta komplektacijos klaidų, nes nėra gerai, kai sudėtyje yra 6 žaidėjai, kuriems yra 33-eji, - samprotavo treneris.
- Jauni žmonės nori kažką įrodyti. Antrą sezoną LKL mano komandos vidurkis buvo 23–24 metai. Tada Lipkevičius, Juškevičius, Buterlevičius žaidė, kurie norėjo kažką įrodyti ir mes šlavėme visus. Viskas prasideda nuo įžaidėjo. Tais laikais turėjau Evaldą Dainį, kuris neturėjo metimo, bet pasakydavau jam „paimk“ ir jis paimdavo. Kai visi mato, kad įžaidėjas taip sunkiai dirba, kiti priversti tą patį daryti. Su nostalgija prisimenu. Visos komandos su amerikiečiais turi daug problemų šį sezoną. Su lietuviais tą dalyką daug lengviau išspręsti. Norėčiau kažkada vėl grįžęs į LKL turėti lietuvišką komandą“.


 

 


 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

F

F portretas
Keista kad vadyba klube užsiima treneris?! Labai neprofesionalu. Reiškias jiems dar ne vieta žaisti LKL lygoje. Sekmes!

Jonas

Jonas portretas
Cirkas yra cirkas. Bet kada klounai pradeda vadovauti cirkui, direktoriui belieka valytojos etatas. Užtenka žinoti kad Trampas jau būdamas Amerikos prezidentu ištraukė nuo bausmės ilgus metus kalėjime Kinijoje už narkotinių medžiagų turėjimą kažkurį iš Ballų. Paskambino Kinijos prezidentui. O Ballai nesiteikė net padėkoti, o pasišaipė. Tai Šeškus turėjo žinoti. Gal Birštono kurortai turės iš to naudos , bet greičiausiai jie Ballų apspjaudyti.

cirkininkui

cirkininkui portretas
balu cirkas isgelbejo sesku nuo ubago terbos, atrodo laikinai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių