Apie posūkį į NBA prabilęs D. Sabonis: tai buvo sunkus sprendimas

Itin svarbų posūkį savo karjeros kelyje šią savaitę atlikęs Domantas Sabonis pagaliau prabilo apie savo sprendimą keltis rungtyniauti į pajėgiausią planetos krepšinio. 

Dvidešimtmetis krepšininkas oficialiai patvirtino, jog Gonzagos „Bulldogs“ ekipoje savo paskutines rungtynes galimai jis jau sužaidė. 

„Po sunkaus sprendimo ir pasitaręs su šeima nusprendžiau baigti karjerą NCAA. Apsispręsti buvo sunku, nes Gonzagoje praleidau du fantastiškus metus. Noriu padėkoti treneriams, komandos draugams ir sirgaliams, dėl kurių mano patirtis čia buvo fantastiška.

Prieš dvejus metus mane priėmė išskėstomis rankomis, todėl Gonzagoje jaučiausi kaip namie, o už tai turiu būti dėkingas“, – šiltais prisiminimais dalijosi D. Sabonis.

Per du sezonus Gonzagoje D. Sabonis spėjo pelnyti 1002 taškus ir sugriebti 694 kamuolius, o pagal pastarąjį rodiklį jis užėmė 8 vietą per visą ekipos istoriją.

Šį sezoną puolėjas vidutiniškai rinko po 17,6 taško ir atkovojo po 11,8 kamuolio.

Tiesa, dar didesnę svarbą D. Sabonis įgijo svarbiausiose sezono kovose – „Kovo beprotybėje“. Prestižiniame turnyre lietuvis rinko po 19,6 taško ir atkovojo po 14,3 kamuolio.


Šiame straipsnyje: Domantas SabonisNBANCAA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių