Antrose kontrolinėse varžybose baltarusiai Lietuvos 20–mečius krepšininkus pašodino

  • Teksto dydis:

Lietuvos dvidešimtmečių (U20) vaikinų rinktinė laimėjo ir antrąsias kontrolines savo rungtynes Lietuvoje, tačiau šįsyk teko stengtis labiau.

Po lengvos pergalės išvakarėse Tomo Masiulio vadovaujami lietuviai penktadienį Kaune bendraamžius iš Baltarusijos įveikė 83:74 (17:21, 15:20, 26:17, 25:16).

Ketvirtadienį lietuviai svečius buvo sutriuškinę 86:63.

„Per pertrauką drabužinėje teko rimčiau pasikalbėti su vyrais. Pirmąją pusę leidome varžovams lengvai pelnyti taškus. Gal ta lengva pergalė taip nuteikė, gal ankstyvas laikas, tačiau pirmais dviem kėliniais buvome nepatenkinti. Suaktyvinus gynybą ir ramiau puolant, pavyko pakreipti rungtynių eigą sau naudinga linkme“, – sakė T. Masiulis.

Lietuviai pralaimėjo svečiams pirmuosius du kėlinius. Vaizdas pasikeitė tik po pertraukos. O galutinai Baltarusijos rinktinė buvo palaužta tik paskutiniame ketvirtyje, kai Lietuva spurtavo 11:0 ir išsiveržė į priekį 83:74.

Šįsyk baltarusiai taikliau metė tritaškius (7/12, lietuviai – 8/21), rečiau klydo (prarasti kamuoliai – 16:18), tačiau vėl pralaimėjo lietuviams kovą dėl atšokusių kamuolių (24:34).

Lietuvą į pergalę vedė du aukštaūgiai: Martynas Echodas pelnė 17 taškų ir atkovojo 8 kamuolius, Regimantas Miniotas įmetė 16 taškų (3/5 tritaškių) ir po krepšiais sugriebė 5 kamuolius.

Svečiams 20 taškų pelnė Romanas Rubinšteinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ir vėl treneris Tomas Masiulis? Toks vaizdas kad Lietuvoje kitų trenerių nėra. Ot švogerių ir gerų draugų šalis! Būtų jis sezono metu Vilniečių treneris su tokiais" treniravimo gabumais "net šalia rinktinių nestovėtų

kas tas

kas tas portretas
pašodino?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių