Anksčiau „Lietuvos rytui“ vadovavęs A. Jasilionis toliau dirbs „Vytyje“

  • Teksto dydis:

Su Virginijumi Sirvydžiu atsisveikinusi Šakių „Vyčio“ komanda rado naują vyriausiąjį trenerį. Juo tapo Raseinių „Rasuose“ praėjusį sezoną dirbęs Aurimas Jasilionis.

„Nuotaikos – tikrai džiaugsmingos, smagu, kad įsiliesiu į tokią organizaciją, kuri siekia aukščiausių tikslų, sutampančių su manaisiais. Manau, jog darysime gerą darbą „Vyčio“ komandoje“, – sakė 34-erių specialistas.

A.Jasilionis trenerio karjerą pradėjo dar būdamas antrakursis studentas, kuomet ėmė treniruoti Arvydo Sabonio krepšinio centro auklėtinius. Jis yra talkinęs Kaziui Maksvyčiui „auksinėje“ 1992-ųjų metų vyrukų rinktinėje, dirbo Libane, treniravo Kauno „Viči-Aisčių“ moterų ekipą.

2015 metais A.Jasilionis pradėjo darbus Vilniaus „Lietuvos ryto“ trenerių štabe, o kuomet atleistas buvo Marcelo Nicola, jaunas specialistas laikinai tapo ir vyriausiuoju treneriu.

Vėliau treneris kėlėsi į „Lietuvos ryto“ dublerius Regionų krepšinio lygoje (RKL), o pastaruosius metus buvo Giedriaus Kurtinaičio dešinioji ranka „Rasuose“.

Būtent susitikimais su „Vyčiu“ A.Jasilioniui ir „Rasams“ baigėsi pastarasis NKL sezonas. Po labai įtemptos serijos bronza atiteko šakiškiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių