Alytaus „Dzūkiją“ treniruos legendinis bosnis

Alytaus krepšinį į aukščiausią lygį grąžinsianti, LKL čempionate debiutuosianti „Dzūkijos“ komanda pradeda komandos formavimą. „Pasirašėme sutartį su treneriu, juo tapo Mario Primoračas“, - džiugia žinia dalijasi dzūkų komandos administratorius Ramūnas Masiulionis.

Su strategu iš Bosnijos ir Hercegovinos sutartis pasirašyta vienam sezonui. M. Primoračas darbą su „Dzūkija“ pradės rugsėjo 1-ąją. Iki tol Alytaus krepšinio vadyba rūpinsis sudėties formavimu.

Nors „Dzūkija“ pasirengimą Lietuvos krepšinio lygai pradės palyginti vėlai, tikimasi, kad per mėnesį, kuris liks iki čempionato pradžios, komanda bus pajėgi, konkurencijnga, o svarbiausia – kovinga.

52-ejų metų amžiaus specialistas per savo karjerą treniravo įvairius klubus, tarp jų – Sarajevo „Bosną“. M. Primoračas – ne tik patyręs teoretikas, tačiau ir praktikas, legendinis krepšininkas, gynęs Jugoslavijos bei Bosnijos ir Hercegovinos rinktinių garbę. Su „Bosna“, kurią treniravo Svetislavas Pešičius, prieš 30-imt sezonų buvo patekęs tarp keturių stipriausių Europos taurės turnyro komandų.


Šiame straipsnyje: Mario PrimoracasDzūkijaLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių