Aiškėja naujos F. Katsikario ir Rusijos krepšinio federacijos konflikto detalės

Lyg perkūnas iš giedro dangaus praskriejo žinia, kad dar prie Rusijos rinktinės vairo nedebiutavęs Fotis Katsikaris atsistatydina iš savo pareigų.

Visgi, tam yra savas paaiškinimas, kurį atviram laiške laikinai Rusijos krepšinio federacijai vadovaujančiai Julijai Anikejevai parašė graikas.

„Liepos devintąją jus man pranešėte, kad su manimi nori susitikti Rusijos krepšinio federacijos nariai. Kitą dieną aš atvykau į Maskvą ir iš vykdomojo komiteto išgirdau, jog norite atleisti mane iš pareigų ir pasamdyti Rusijos trenerį. Tą susitikimą aš palikau būdamas šokiruotas. Tačiau liepos 15–tą sulaukiau jūsų skambučio ir prašymo pasilikti. Nusprendžiau tęsti darbą rinktinėje.

Man yra akivaizdu, kad jus bandote sumenkinti mano reputaciją kaip žmogaus ir trenerio, kliūdėte mano darbui. Savo interviu jus labai daug kartų minėjote piniginius klausimus, tačiau aš lengvai įrodžiau, kad problemos tame nėra. Sutikau su jūsų pasiūlymu daugiau nei mėnesiu pavėlinti mano atlyginimo išmokėjimą.

Su didele pagarba visam Rusijos krepšiniui ir jo tikslams, dėl kurių sutikau tapti rinktinės treneriu, informuoju jus – noriu palikti savo postą. Aš tik norėčiau palinkėti komandai sėkmės ir geriausio rezultato, kuris yra galimas pagal dabartinius kriterijus“, – rašė F.Katsikaris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių