Per „Žalgirio“ treniruotę J.Plaza prakalbo lietuviškai

Nemuno saloje treniruotę surengusių Kauno „Žalgirio“ krepšininkų nuotaikos kol kas dar labiau dvelkia atostogomis, tačiau jau rugsėjo 5-ąją stipriausios šalies ekipos laukia principinis Supertaurės mačas su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

„Labas rytas“, – su Lietuvos žiniasklaidos atstovais pokalbį pradėjo „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Joanas Plaza. Panašu, kad 48-erių metų ispanas prisimena savo pažadą ir jau pradėjo mokytis lietuvių kalbos.

„Taip, jau išmokau keletą pagrindinių frazių, tiesa nedaug. Tačiau pasikartosiu: stengsiuos išmokti kalbėti jūsų kalba kaip galima anksčiau“, – pripažino specialistas.

Katalonas kol kas yra patenkintas savo auklėtinių darbu per treniruotes. „Matau, jog vaikinai stengiasi, jaučia pergalių alkį. Malonu dirbti su jauna ir tokią puikią vidinę atmosferą turinčia komanda. Kol kas didžiausia mūsų problema, kad ilgam iš rikiuotės iškrito Robertas Javtokas, tačiau tikiuosi, kad kiti vaikinai sunkiu darbu sugebės kompensuoti šią netektį“, – tikino treneris.

Paklaustas, ar nebus ieškoma pastiprinimo iš rikiuotės mažiausiai pusmečiui iškritus pagrindiniam vidurio puolėjui, strategas kol kas dar negalėjo atsakyti. „Galbūt ir stiprinsimės, kadangi Eurolygoje patekome į tikrai sunkią grupę“, – sakė strategas.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisJoanas Plaza

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių