Žalgiriečių laukia dvikova su Sienos „Montepaschi“ ekipa

Kauno „Žalgirio" komanda ruošiasi kelionei į Italiją, kur trečiadienį Sienos mieste sužais Eurolygos B grupės antrojo rato rungtynes su „Montepaschi" krepšininkais. Pirmoje komandų akistatoje Kaune, po gerai sužaisto ketvirtojo kėlinio, pergalę rezultatu 93:67 iškovojo „Montepaschi". Italijos klubas yra vienas grupės lyderių, vienintelį pralaimėjimą patyręs Atėnuose, rašoma oficialioje „Žalgirio" klubo svetainėje.

Su „Žalgiriu" į Italiją išvyksta ir savaitgalį dėl pakilusios temperatūros rungtynes praleidęs įžaidėjas Willie Deane‘as bei anginą išsigydęs Šarūnas Vasiliauskas. Pastarosiomis dienomis sloga skundęsis Žygimantas Janavičius taip pat jau visiškai pasveikęs.

Kauno „Žalgirio" vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas pasidalijo mintimis apie situaciją komandoje, būsimas rungtynes ir varžovus.

„Džiaugiamės, kad prie komandos treniruotėje jau prisijungė Š.Vasiliauskas ir savaitgalį nesportavęs W.Deane‘as. Gaila, kad Eurelijus Žukauskas praleido treniruotę dėl nugaros skausmų, o Tadas Klimavičius treniravosi ne visa jėga, nes rungtynių su „Lietuvos rytu" metu pasitempė čiurną", - žaidėjų sveikatą apibūdino „Žalgirio" treneris. Tačiau G.Krapikas pabrėžė, kad visi žaidėjai dalyvaus trečiadienio dvikovoje.

„Po savaitgalio pergalės LKL čempionate nuotaikos truputį geresnės, bet svarbiausia, kad išliktų toks pat solidus ir viltį teikiantis žaidimas, kurį demonstravome dalyje rungtynių su „Panathinaikos" bei rungtynėse Vilniuje. Tai yra svarbiausia ir tai yra uždavinys, kurį dabar stengiamės įvykdyti. Manau, komanda pamatė, kad tik žaisdami visi kartu, padėdami vieni kitiems tiek gynyboje, tiek puolime mes galime tikėtis pergalės prieš stiprų varžovą", - pastarųjų rungtynių įtaką ruošiantis mačui Sienoje apibendrino G.Krapikas.

Eurolygos B grupės rungtynės tarp „Montepaschi" ir „Žalgirio" vyks trečiadienį 22.00 val. tiesiogiai per TV3.


Šiame straipsnyje: ŽalgirisMontepaschiEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių