Žais mėgėjai ir profesionalai

  • Teksto dydis:

Tradiciniame, jau penktame dienraščio "Kauno diena" ir uždaro teniso aikštyno "ecoTennis" rengiamame dvejetų turnyre vėl varžysis profesionalai bei mėgėjai.

"Šios varžybos laukiamos ne vien dėl galimybės išbandyti jėgas teniso aikštelėje, bet ir dėl progos susitikti su bendraminčiais, turiningai praleisti laiką", – sakė turnyro direktorė Eglė Sandu.

Kaip ir pernai, vėl buriamos keturios žaidėjų grupės: A – profesionalas ir mėgėjas, B – stipresnieji mėgėjai, C – silpnesnieji mėgėjai, D – moterų dvejetai.

Turnyras vyks kovo 19–20 d., tenisininkai žais "Dunlop Tour Brilliance" kamuoliukais.

2015-aisiais A grupės varžybas laimėjo Oskaras Kalinauskas ir Ramūnas Žukas, B – Arūnas Rozga ir Tomas Išganaitis, C – Linas Bitinas ir Virginijus Pileckis, D – Indrė Puidokė ir Rasa Butrimaitė.

"Kauno dienos" turnyras išsiskiria tuo, kad jame žaidžia ir pradedantieji mėgėjai", – pabrėžė E.Sandu.

Anksčiau šiose varžybose dalyvavo ir buvę Lietuvos rinktinės tenisininkai Gvidas Sabeckis, Aurimas Karpavičius, Arūnas Rozga, Kasparas Žemaitėlis.

"ecoTennis" – didžiausias uždarų teniso ir padelio teniso kortų aikštynas Kaune. Nuo 2010-ųjų šioje bazėje veikiančioje Teniso akademijoje žaidimo įgūdžių semiasi ir vaikai, ir suaugusieji.


Šiame straipsnyje: sportastenisasProfesionalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar

Ar portretas
Negeda tokia nuotrauka det ??? Viena servuoja, kita gale stovi, kas cia per kliedesiai ??? Tenise taip nebuna, nebent l..chu l...ai zaidzia, geda kauno dienai !!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių