Vyriausybėje pagerbta Lietuvos parolimpinė delegacija

Trečiadienį Lietuvos Respublikos Vyriausybėje buvo pagerbta Lietuvos parolimpinė delegacija.

"Vertinant bendrame kontekste, jūsų pasirodymą reikia vertinti teigiamai. Tai ir federacijų, ir kiekvieno jūsų asmeninis indėlis", - parolimpiečių pasirodymą įvertino Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Algirdas Raslanas.

Lietuvos parolimpiečių pasirodymu buvo patenkintas ir premjeras Gediminas Kirkilas, o Lietuvos parolimpinio komiteto prezidentas Vytautas Girnius savo ruožtu buvo patenkintas valstybės parama parolimpiečiams: "Ačiū valstybei, kuri padeda mums žengti šiuo sunkiu keliu".

Vertindamas parolimpiečių startus, jis džiaugėsi iškovotais medaliais ir kartu apgailestavo - pritrūko sėkmės, kad medalių būtų daugiau ir jie būtų aukštesnės prabos.

Pekino parolimpinių žaidynių vicečempionams buvo įteikti piniginiai prizai. Aldonai Grigaliūnienei atiteko 30 tūkst. Lt, o jos treneriui Gedvydui Grigaliūnui - 15 tūkst. Lt vertės čekis.

Lietuvos golbolo komandai įteiktas 180 tūkst. Lt vertės čekis.

Visus sportininkus ir trenerius G.Kirkilas apdovanojo padėkomis ir atminimo dovanomis. Padėkas ir atminimo dovanas Vyriausybės vadovas, dėkodamas už nuveiktus darbus, įteikė ir Kūno kultūros strategijos skyriaus vedėjai Mildai Laurutėnaitei bei KKSD vyriausiajam specialistui neįgaliųjų sportui Vidui Stankevičiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių