Vokietijos lyga: sunki „Bayer“ pergalė prieš „Hoffenheim“

Vokietijoje sekmadienį buvo užbaigtas XIII „Bundesliga“ turas. Jame svarbius taškus iškovojo Lėverkuzeno „Bayer“ bei „Freiburg“ klubai.

„Bayer“ svečiuose 2-1 įveikė „Hoffenheim“ ekipą. Šiame mače klubas iš Lėverkuzeno į priekį išsiveržė jau 15 minutę kai įvartį pelnė Larsas Benderis.

Kėlinio pabaigoje „Bayer“ įmušė ir dar vieną įvartį, o jo autoriumi tapo Danielis Carvajalis. Verta paminėti, kad „Bayer“ pirmajame kėlinyje ir atliko tik du smūgius į vartų plotą, kurie ir virto įvarčiais.

Antrajame kėlinyje aktyviau pradėjo žaisti „Hoffenheim“ komanda, kuri jau po pertraukos į aikštę įleido du puolėjus. Jie tikrai pagyvino ekipos žaidimą, tačiau įvartį klubas įmušė tik 59 minutę kai pasižymėjo Fabianas Johnsonas.

Iki pat mačo pabaigos namuose žaidęs „Hoffenheim“ klubas bandė įmušti ir dar vieną įvartį. Klubas „Bayer“ vartininkui Berndui Leno suteikė tikrai daug darbo, tačiau jis puikiai saugojo savo vartus.

Vartininkas sėkmingai žaidė iki pat rungtynių pabaigos ir padėjo savo klubui daugiau įvarčių nepraleisti bei švęsti pergalę. Po jos „Bayer“ su 24 taškais užima penktą poziciją.

Svarbius tris taškus iškovojo ir „Freiburg“ klubas, kuris namuose 3-0 nugalėjo „Stuttgart“ komandą. Dar vienas mačas tarp „Augsburg“ ir Monchengladbacho „Borussia“ klubų pasibaigė taikiai 1-1.





NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių