Sunkiaatlečius pasveikino V. Grubliauskas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas ketvirtadienį miesto rotušėje pasveikino praėjusią savaitė Tbilisyje, Gruzijoje, vykusiame Europos sunkiosios atletikos čempionate tris aukso medalius iškovojusį uostamiesčio sunkiaatletį Aurimą Didžbalį ir jo trenerį Bronislovą Vyšniauską.

„Linkiu, kad 2016 metų Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse skambėtų Lietuvos himnas ant apdovanojimų pakilos stovint klaipėdiečiui“, - sveikindamas su iškovotomis pergalėmis A. Didžbaliui linkėjo Klaipėdos meras.

Uostamiesčio vadovas taip pat pasveikino ir Europos čempionate dalyvavusius Klaipėdos sunkiaatlečius Sergej Lichovoj, Donatą Anuškevičių ir Žygimantą Stanulį.

„Džiaugiuosi ir didžiuojuosi būdamas klaipėdiečiu bei gyvendamas Klaipėdoje, mieste, kuriame auga tokie galiūnai, garsinantys tiek uostamiestį, tiek Lietuvą visame pasaulyje“, - pažymėjo V. Grubliauskas.

A. Didžbalis Europos sunkiosios atletikos čempionu tapo pirmąsyk bei tai kol kas yra svariausia jo karjeros pergalė. 2009-aisiais ir 2010-aisiais  jis buvo tapęs Europos jaunimo čempionu, 2010-aisiais – pasaulio jaunimo čempionu, o 2011 metais Europos ir 2014 metais pasaulio vyrų čempionatuose laimėjo bronzos medalius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių