Trakuose varžėsi daugiau nei 100 kovotojų

  • Teksto dydis:

Tarptautiniam olimpiniam komitetui 2016 m. gruodį pripažinus Muay Thai olimpine sporto šaka ir viliantis, kad ji bus įtraukta į olimpines varžybas, vis daugiau atletų traukia turnyrai bei čempionatai, kur galima aukščiausiame lygyje pasitikrinti savo pajėgumą, įgauti neįkainojamos patirties ateities startams bei pelnyti čempionų titulus.

Daugiau nei 100 sportininkų iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Vokietijos ir net atstovas iš tolimojo Izraelio Trakuose siekė tapti tarptautinio turnyro „Baltic Muay Thai Open“ nugalėtojais.

“Otso Gym” klubui tai buvo puikus pasiruošimo etapas artėjančiam Lietuvos kikbokso čempionatui, bei jėgų patikrinimas su stipriais kovotojais iš Baltarusijos. Sporto klubui “Otso Gym” atstovavo net 7 kovotojai. Penki iš jų tapo prizininkais.

Svorio kategorijoje iki 67 kg bronzos medalį laimėjo Mindaugas Packevičius. Mantas Stankis (iki 81 kg) ir Valdemaras Romanovas (iki 75 kg) taip pat pasidabino bronziniais apdovanojimais.

Finalinėse kovose Gedas Bridikis (iki 75 kg) ir Jonas Valančius (iki 81 kg) dėl patirtų traumų kovos metu nebegalėjo tęsti dvikovų dėl aukso medalių.

“Šį kartą kovojome geriau nei praėjusiais kartais ir, tikime, kad ateityje laukiančios kovos bus dar geresnės. Gavome geros patirties, naujų idėjų ir užsibrėžėme naujų siekių” – įspūdžiais po čempionato dalinosi klubo vadovas ir treneris Tadas Rimkevičius, kuris kovinio sporto bendruomenei geriau žinomas Lokio pravarde.

Sporto klubas “Otso Gym” yra žinomas ir garsėja ne tik sportininkais, skinančiais pergales nacionalinėse, tarptautinėse varžybose, tačiau taip pat pasižymi socialiai atsakingu požiūriu į kovos menų įvaizdžio gerinimą, dalyvavimą Europos Komisijos vykdomose iniciatyvose “Be Active”, bendradarbiauja su vaikų globos namais, sudarydamas sąlygas treniruotis ir tobulėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių