Sunkiosios atletikos čempionate Klaipėdoje pirmoji auksu pasidabino lenkė

Gležnutės Silwios Oleskiewicz triumfu Klaipėdoje prasidėjo pirmasis Europos jaunučių (iki 15 metų) sunkiosios atletikos čempionatas.

Svorio iki 40 kg grupėje rungtyniavusi lenkė buvo pajėgiausia rovimo, stūmimo rungtyse ir dvikovėje.

Šiandien uostamiestyje stos į kovą ir kito – 11-ojo Europos jaunių (iki 17 metų) čempionato dalyviai. Štangų bildesys nutils rugsėjo 8-ąją.

Tai svarbiausios sunkiaatlečių varžybos Klaipėdos sporto istorijoje. Lietuvos pajūryje sulaukta jaunųjų sportininkų iš 32 Senojo žemyno šalių. Į uostamiestį sugužėjo per 400 dalyvių – sportininkų, trenerių.

„Čempionatas Klaipėdoje vyksta neatsitiktinai, – sakė miesto meras Vytautas Grubliauskas, sveikindamas dalyvius varžybų atidarymo iškilmėse. – Tai ilgos ir prasmingos mūsų miesto sunkiaatlečių veiklos įvertinimas. Klaipėda gali didžiuotis šios sporto šakos rezultatais, kalbančiais patys už save.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

sporto gerbėjas

  sporto gerbėjas  portretas
IŠ KUR TOKS BESMEGENIS ATSIRADO KURIAM NEPATINKA KAD MERGAITĖS KILNUOJA SVORIUS. O TAI LABAI GRAŽI SPORTO ŠAKA KURI STIPRINA STUBURA IR JOS RAUMENIS. ŠAUNUOLIAI SEKMĖS GRAŽIAI PRASIDĖJO EUROPOS ČEMPIONATAS,O SKEPTIKAM- GERKIT IR TOLIAU ALŲ ATSIRAS IR KVAILESNIŲ MINČIŲ

mama

mama portretas
Tėvai žino į kokias rankas kam atiduoti ir kokią sporto šaką rinktis

nuomonė

nuomonė portretas
tokias jaunutes mergaites jau nuo 10 m. farširuoja įvairiais anaboliniais steroidais , paversdami jas monstrais , o vėliau ligoniukėmis ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių