Staigmena: Madrido aštuntfinalyje krito geriausias pasaulio tenisininkas A. Murray

  • Teksto dydis:

Pirmoji pasaulio raketė bei titulą ginantis Andy Murray patyrė netikėtą nesėkmę „Mutua Madrid Open“ turnyro aštuntfinalyje.

Britas po pusantros valandos trukusio mačo pralaimėjo vienam perspektyviausių pasaulio žaidėjų Borna Čoričiui 3:6, 3:6 ir baigė savo pasirodymą Ispanijoje.

Geriausias planetos tenisininkas A.Murray šį sezoną patyrė 7 pralaimėjimą per 24 mačus. Jis iškovojo vieną titulą Dubajuje, o ant grunto dangos dalyvavo trečiame turnyre šiemet. Praėjusią savaitę Barselonoje jis pateko į pusfinalį, tačiau pralaimėjo austrui Dominicui Thiemui.

Tuo tarpu B.Čoričius iškovojo vieną didžiausių savo karjeros pergalių, o Madrido turnyro ketvirtfinalyje jis dar nerungtyniavo nė karto.

20-metis iš Kroatijos šį sezoną jau iškovojo vieną titulą ant grunto dangos, nes Marakešo pirmenybių finale nugalėjo Philippą Kohlschreiberį. B.Čoričius dėl vietos Madrido pusfinalyje susitiks su Grigoro Dimitrovo ir Dominico Thiemo poros nugalėtoju.

Įdomu tai, kad B.Čoričius šiame turnyre dalyvauja tik dėl to, nes jame negalėjo rungtyniauti Richardas Gasquet.

Ketvirtadienį į stipriausiųjų aštuonetą Madride pateko ir jaunasis Alexanderis Zverevas. Jis 6:4, 6:4 įveikė čeko Tomašo Berdycho pasipriešinimą.

Už patekimą į „Mutua Madrid Open“ stipriausiųjų aštuonetą tenisininkai jau užsitikrino 130 tūkst. eurų piniginę premiją bei 180 ATP reitingo taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių