Šiaulių riedulininkės kovos dėl kelialapio į aukštesnį divizioną

Stipriausia Lietuvos moterų žolės riedulio komanda Šiaulių "Gintra-Strektė-Universitetas" Europos čempionių taurės IV diviziono (EuroHockey Club Champions Challenge II) čempionate Prancūzijoje 2:1 (0:1) nugalėjo "Highway Hockey" (Turkija) riedulininkes bei trijų ekipų A grupėje užėmė antrą vietą.

Turkijos komanda prieš tai 0:8 pralaimėjo "Grove Menzieshill" (Škotija) klubui, o Lietuvos ir Škotijos ekipų dvikova po atkaklios kovos baigėsi škočių pergale rezultatu 2:1.

Pasak pranešimo, tikėtasi, kad Turkijos komanda taps lengvu šiauliečių grobiu, tačiau taip nenutiko. 28-ą min. Oyku Yaldiz išvedė savo komandą į priekį, o "Gintrai-Strektei-Universitetui" labai ilgai nesisekė net išlyginti rezultato.

Apversti padėtį aukštyn kojomis pavyko tik per paskutiniąsias 5 mačo minutes. 66-ą min. po mažojo kampinio Gintarė Skačkauskaitė rezultatą išlygino, o 70-ą min. Samanta Jakovlevaitė išplėšė savo ekipai pergalę.

Pirmadienį šiaulietės su "Lille" (Prancūzija) komanda, kuri keturių ekipų B grupėje laimėjo visas trejas rungtynes, kovos dėl kelialapio į aukštesnį divizioną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių