„Šiaulių" komandos gretose žais E.Žukauskas ir A.Sajevičius

Tarpsezonį neatpažįstamai pasikeitusią Šiaulių „Šiaulių" vyrų krepšinio komandą papildė dar du naujokai - 20 metų 201 cm įžaidėjas Eiridas Žukauskas ir 17 metų 193 cm lengvasis puolėjas Arūnas Sajevičius.

Pasak ekipos svetainės internete, tiek E. Žukauskas, tiek A. Sajevičius nėra žaidę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate. Su abiem jaunais ir perspektyviais krepšininkais pasirašytos ilgalaikės sutartys.

Radviliškietis E. Žukauskas žaidė Vilniaus „Statybos“ ir „Radviliškio-Juodelių“ ekipose. Atstovaudamas sostinės ekipai įžaidėjas pelnydavo po 10,7 taško, atkovojo 5,3 kamuolio bei atliko po 2,3 perdavimo.

„Šiauliuose - puikios sąlygos, - kalbėjo naujokas. - Mano pozicijoje konkurencija labai didelė, bet stengsiuosi darbu įrodyti, kad galiu rungtyniauti įžaidėju Nėra tobulo žaidėjo. Man irgi viską reikia tobulinti - ir metimą, ir driblingą".

A. Sajevičius yra Šiaulių miesto sporto mokyklos „Saulė“ auklėtinis, buvęs vienas savo komandos lyderių. Didždvario gimnazijos antrąją klasę baigusį vaikiną viliojo JAV koledžai, bet jis priėmė „Šiaulių" kvietimą.

Trenerio Egidijaus Vasiliausko auklėtinis pasižymi itin taiklia ranka, bet pripažino, kad jam dar reikia tobulinti gynybą. „Nesitikiu, kad būsiu tarp pagrindinių žaidėjų, bet stengsiuosi iš visų jėgų jiems sudaryti konkurenciją", - klubo svetainėje internete cituojamas taikliarankis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių