R.Poškus: „Žaisti prieš Austriją negalėsiu“

Lietuvos nacionalinei rinktinei trečiadienio Pasaulio čempionato atrankos rungtynėse prieš Austriją puolėjas Robertas Poškus padėti negalės.

Futbolininkas patyrė traumą praėjusią savaitę treniruočių stovykloje Slovakijoje ir dėl jos praleido rungtynes su Rumunija. Buvo viliamasi, jog R.Poškus spės pasveikti iki dvikovos su Austrija, bet pirmadienį rinktinės treniruotėje Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione jis vis dar treniravosi atskirai.

„Gaila, bet trečiadienį žaisti negalėsiu. Gydytojai ilgai sprendė ir ką tik man pasakė, kad rungtynes su Austrija teks praleisti", - tinklapiui futbolas.lt nusivylęs kalbėjo kovingasis puolėjas.

R.Poškui ši trauma sutrukdė ne tik padėti Lietuvos rinktinei svarbiose atrankos varžybose, tačiau neleidžia susirasti ir klubo. Vasarą atsisveikinęs su Sankt Peterburgo „Zenit" žaidėjas niekaip neranda naujos komandos.

„Turėjau vykti į vieno klubo peržiūrą, bet kaip dabar važiuosiu. Nei įplyšimo, nei stipraus patempimo nėra, bet kad galėčiau žaisti futbolą, teks savaitę ramiai pabėgioti", - aiškino futbolininkas.

R.Poškus iki galo neatskleidė, kur bandys tęsti karjerą: „Kur žadu važiuoti, dabar sakyti nenoriu. Tikrai ne į Rusiją, turbūt vyksiu į kitą užsienio šalį. Bet kas bus man išgijus, tiksliai pasakyti negaliu. Kas pusvalandį ar valandą sulaukiu skambučių ir situacija vis keičiasi. Šiuo metu pats esu nežinioje".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių