Revanšui besiruošiantis M. Narauskas: pamatysime, ar jis stengėsi treniruotėse

  • Teksto dydis:

„Džiaugiuosi savo artėjančia kova. Labai laukiu susitikimo su Rodrigo“, – šypsosi klubo „Titanas“ auklėtinis Mindaugas Narauskas, besiruošiantis „Dream Boxing and KOK’59 World series in Kaunas“ turnyrui.

Rugsėjo 21 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje jaunasis talentas pirštines surems su pavojingu ir jau gerai lietuviams pažįstamu brazilu Rodrigo Mineiro.

Prieš metus kovotojų keliai susikirto Kaune, tuomet teisėjai paskelbė lygiąsias. 

„Revanšas – tai proga pasitikrinti, ar per metus pasikeičiau, patobulėjau, – teigia M. Narauskas. – Vis galvoju apie kovos baigtį, labai įdomu, kokia šįkart bus kova. Pažiūrėsime, ar Rodrigo taip pat stipriai treniravosi ir stengėsi“.

Bandysiu ištaisyti porą klaidų, kurias padariau pirmoje mūsų dvikovoje.

M. Narauskas pasakoja, kad pasiruošimas kovai prasidėjo vasaros pabaigoje. „Treniruočių grafikai buvo šiek tiek kitokie, šią savaitę grįžtame į įprastą ritmą, į labai stiprų pasiruošimą, – teigia kaunietis. – Bandysiu ištaisyti porą klaidų, kurias padariau pirmoje mūsų dvikovoje“.

Klubo „Titanas“ auklėtinis pabrėžė, kad R. Mineiro yra nestandartinis kovotojas. „Sunku suprasti jo judesius. Kartais atrodo, kad pats paprasčiausias jo judesys gali pavirsti pavojingu smūgiu, – teigia M. Narauskas. – Beje, toks jis yra ne tik ringe ar narve. Dar prieš kovą galima tikėtis nemažai įdomių jo ėjimų“.

Kovotojas prisipažino labai laukiantis kovos Kaune, savo gimtajame mieste. „Vien tik geros emocijos mane aplanko prisimenant renginį praeitais metais. Nors kova buvo labai sunki, – šypteli M. Narauskas. – Tikiu, kad renginys pritrauks daug žiūrovų, viliuosi, kad mūsų sporto šaką pamatys dar daugiau žmonių. Noriu, kad kuo daugiau žmonių taptų mūsų sporto šakos dalimi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių