Rankinio lygos finale – Klaipėdos ir Alytaus komandos

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą Klaipėdoje paaiškėjo, kas kovos dėl šio sezono rankinio čempionų titulo.

Pusfinalio serijoje 2:1 įveikę Vilniaus „Šviesą“ į finalą žengė Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai. Lemiamas rungtynes klaipėdiečiai laimėjo rezultatu 33:29 (19:12).

Klaipėdos komandai 8 įvarčius (1 iš 7 m) pelnė Lukas Juškėnas, 7 pridėjo Mindaugas Meškauskas, po 4 – Laurynas Simonavičius, Šarūnas Ugianskis ir Gabrielius Virbauskas (1 iš 7 m), 3 – Lukas Simėnas, 1 – Modestas Vaitekūnas.

„Šviesos“ gretose rezultatyviausias buvo šio sezono įvarčių rekordą pagerinęs Valdas Drabavičius – jis pelnė net 17 įvarčių (3 iš 7 m), t. y. daugiau nei pusę komandos įmestų įvarčių. 4 įvarčius pridėjo Artūras Švilpa, 3 – Karolis Antanavičius, 2 – Dovydas Kuodys, po 1 – Jovydas Jurašius, Julius Šeibokas ir Tadas Rasakevičius.

Raimondas Maldžius („Šviesa“): „Visiškai neapsigynėme. Nors „Dragūnas“ žaidė taip, kaip tikėjomės, tačiau gynyba neveikė. Antrame kėlinyje buvo kiek geriau, bet svarbiausios buvo pirmosios minutės.“

Artūras Juškėnas („Dragūnas“): „Manau, kad buvo labai geros rungtynės. Nors pirmame kėlinyje pirmavome ir beveik 10 įvarčių skirtumu, vis tiek nebuvo aišku, kas laimės. Problemų didelių gynyboje neturėjome, bet turėjome bėdų su puolimu. Man patiko visos komandos atsidavimas ir kova.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių