A. Radwanska Indian Velse nusileido penktojo dešimtuko žaidėjai

  • Teksto dydis:

Atrankos turnyro dalyvė iš Kinijos Shuai Peng sugebėjo iškovoti pergalę prieš šeštąją pasaulio raketę Agnieszką Radwanską. Universalumą pademonstravusi tenisininkė nugalėjo lenkę 6:4, 6:4 ir pateko į ketvirtąjį „BNP Paribas Open“ etapą.

S.Peng iškovojo pirmąją pergalę prieš pirmojo dešimtuko tenisininkę nuo 2014-ųjų metų. Tarpusavio susitikimuose Kinijos atstovė laimėjo trečią kartą iš penkių dvikovų.

„Ji yra labai gera žaidėja, o tarpusavyje jau rungtyniavome ne kartą. Kartais laimiu, o kartais pralaimiu, todėl džiaugiuosi, kad pavyko nugalėti šiandien. – po pergalės kalbėjo S.Peng. – 2015-aisiais vos nebaigiau karjeros, todėl esu labai laiminga, kad ir toliau galiu rungtyniauti aukščiausiame lygyje.“

49 vietą WTA pasaulio reitinge užimanti S.Peng į Indian Velso pirmenybes pateko atrankos turnyro būdu, o pakeliui į aštuntfinalį nugalėjo Lesią Tsurenko bei Aną Konjuh.

Kinijos tenisininkė ketvirtame etape susikaus su Venus Williams, kurią įveikė pastarajame tarpusavio mače Kinijoje: „Atsimenu savo pergalę Pekine. Ji yra nuostabi žaidėja, todėl tikiuosi, kad prieš ją gerai pasirodysiu.“

V.Williams nesunkiai 6:4, 6:2 nugalėjo Lucie Safarovą, o pergales taip apt iškovojo Caroline Wozniacki, Madison keys bei Kristina Mladenovič. Pastaroji pateikė staigmeną ir įveikė ketvirtąją pasaulio raketę Simoną Halep 6:3, 6:3.

Moterų varžybų trečiojo etapo rezultatai:

(9) M.Keys (JAV) – N.Osaka (Japonija) 6:1, 6:4;

(12) V.Williams (JAV) – L.Safarova (Čekija) 6:4, 6:2;

(13) C.Wozniacki (Danija) – K.Siniakova (Čekija) 6:3, 6:1.

(14) E.Vesnina (Rusija) – (25) T.Baboš (Vengrija) 6:4, 1:6, 6:4;

(28) K.Mladenovič (Prancūzija) – (4) S.Halep (Rumunija) 6:3, 6:3;

L.Davis (JAV) – J.Georges (Vokietija) 6:1, 6:4;

S.Peng (Kinija) – (6) A.Radwanska (Lenkija) 6:4, 6:4;

Į ketvirtąjį „BNP Paribas Open“ etapą patekusios tenisininkės jau užsitikrino 120 WTA reitingo taškų bei 77 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių