R. Nadalis užtikrintai pradėjo pasirodymą Sinsinatyje

  • Teksto dydis:

Favoritu Sinsinačio teniso turnyre laikomas Rafaelis Nadalis (ATP-2) pasirodymą pradėjo pergale. Ispanas 6:3, 6:4 nugalėjo prancūzą Richardą Gasquet (ATP-29).

Tai buvo jau penkiolikta iš eilės R.Nadalio pergalė prieš R.Gasquet. Prancūzas niekada nėra įveikęs antrosios pasaulio raketės.

„Manau, kad sužaidžiau solidų mačą. Richardas turi puikią smūgį kaire ranka ir jo geriausias smūgis gali lygintis su mano geriausiu smūgiu. Tai gali pakeisti žaidimą“, – apie dvikovą su prancūzu kalbėjo R.Nadalis.

Ispanas siekia antrojo Sinsinačio turnyro trofėjaus karjeroje. 2013 metais finale jis palaužė Johną Isnerį.

Kad ir kaip šiame turnyre pasirodytų R.Nadalis, jis kitą savaitę sugrįš į pirmąją pasaulinio reitingo vietą. Tai paaiškėjo po to, kai iš turnyro pasitraukė Rogeris Federeris. Pastarąjį kartą pirmąja pasaulio rakete ispanas buvo 2014 metų liepos 6 dieną. Tai bus ketvirtas kartas 31-erių tenisininko karjeroje, kai jis bus pirmoje vietoje.

Kitame etape R.Nadalis susitiks su savo tautiečiu Albertu Ramosu-Vinolu (ATP-24), kuris 5:7, 6:4, 6:4 palaužė Gillesą Mullerį.

„Kiekvieną dieną dirbu, kad žaisčiau geriau. Tai buvo svarbi pradžia man. Tikiuosi, kad gerai žaisiu ir rytoj“, – apie savo pasirengimą kalbėjo R.Nadalis.

Į kitą etapą taip pat pateko Adranas Mannarino, kuris 6:2, 7:6(4) nugalėjo Samą Querrey. Prancūzas susitiks su Dominicu Thiemu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių