R. Nadalis titulo gynybą Monte Karle pradėjo pergale

  • Teksto dydis:

Geriausias Ispanijos tenisininkas Rafaelis Nadalis „riestainiu“ varžovui pradėjo savo pasirodymą „Monte-Carlo Rolex Masters“ turnyre.

Jis po dviejų valandų ir 20 minučių kovos nugalėjo britą Kyle'ą Edmundą 6:0, 5:7, 6:3 ir savo grunto sezoną pradėjo sėkmingai. Dėl kelialapio į ketvirtfinalį ispanas susikaus su Alexanderiu Zverevu.

R.Nadalis šį sezoną jau iškovojo 23 pergalę, o patyrė tik 5 nesėkmes. Ispanijos tenisininkas dalyvavo net trijuose finaluose, tačiau visuose patyrė nesėkmes. Dėl titulo Rafa kovėsi Melburne, Akapulke bei Majamyje.

Monte Karle R.Nadalis kaunasi dėl savo dešimtojo titulo, o net aštuonis paeiliui jis iškovojo 2005-2012 metais. Vėliau jis trejus metus pasiekė bent jau ketvirtfinalį bei laimėjo devintąjį trofėjų 2016-aisiais.

Trečiadienį bilietą į „Monte-Carlo Rolex Masters“ aštuntfinalį iškovojo ir prancūzas Lucasas Pouille. Jis 6:2, 6:4 nugalėjo italą Paolo Lorenzį.

Į trečiąjį „Monte-Carlo Rolex Masters“ etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 90 ATP reitingo taškų bei 53 tūkst. eurų piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių