R. Nadalis įspūdingu stiliumi tapo „China Open“ čempionu

  • Teksto dydis:

Rafaelis Nadalis iškovojo triuškinančią pergalę „China Open“ finale ir yra visai arti to, kad ketvirtą kartą karjeroje metus užbaigtų pirmoje pasaulio reitingo vietoje. Ispanijos tenisininkas 6:2, 6:1 sutriuškino australą Nicką Kyrgiosą.

R.Nadalis iškovojo 12-ą pergalę iš eilės, o trofėjų kolekciją papildė jau 75-u čempiono titulu. „China Open“ nugalėtoju jis tapo antrą kartą karjeroje.

„Pirma, tai dabar didesnis turnyras nei 2005-aisiais metais. Dabar tai 500 serijos turnyras. Tuomet buvo 250. Kiekvienas titulas vėlyvesnėje karjeros stadijoje yra brangesnis, – po pergalės kalbėjo R.Nadalis. – Šiemet teko sudėtingi varžovai.“

R.Nadalį pirmame turnyro mače du kartus buvo per tašką nuo pralaimėjimo. Tačiau finale demonstravo nepriekaištingą žaidimą.

„Jis žaidė gerai. Aš žaidžiau baisiai, – po finalo kalbėjo N.Kyrgiosas. – Jis puikios formos. Mane šiandien tiesiog sunaikino. Man savaitė buvo pakankamai gera. Iškovojau kelias geras pergales. Sunku rasti pozityvo, kai finale laimi tris geimus, tačiau pusfinalyje tikrai žaidžiau gerai.“

Rafa šį sezoną iškovojo jau 61-ą pergalę. „China Open“ nugalėtojui atiteko 500 reitingo taškų ir 650 tūkstančių dolerių.


Šiame straipsnyje: Rafaelis Nadalistenisas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių