R. Meilutytė privertė aikčioti užsienio TV komentatorius

  • Teksto dydis:

Pirmadienį pasaulio moterų 100 m plaukimo krūtine rekordą pagerinusi 16-metė lietuvė Rūta Meilutytė privertė aikčioti daugelio užsienio TV komentatorius - kai kurie tiesioginiame eteryje vis perklausinėjo, kiek jai metų, ispanai net pamiršo savo šalies atstovę, o kiti pastebėjo, kad plaukikė veikiausiai finišavo ne iš visų jėgų, rašo portalas delfi.lt.

R. Meilutytė (1 min. 04.35 sek.) įtikinamai pirmavo nuo pat starto ir antrą vietą plaukime bei pusfinalio bendroje įskaitoje užėmusią rusę Juliją Jefimovą aplenkė beveik sekunde.

Tai - kol kas pirmas pasaulio rekordas pasaulio čempionate Barselonoje ir šį faktą akcentavo beveik visų užsienio televizijų komentatoriai.

„Tiesiog neįtikėtinas Rūtos startas! Ji iškart varžoves lenkia visa galva“, - fantastiška R. Meilutytės reakcija į duotą startą ir jos šuolis į baseiną tiesiog sužavėjo italų „Rai Sport 1“ TV kanalo komentatorius.

„Nepakartojamas rezultatas! 1:04.35 min.! Naujas pasaulio rekordas! R. Meilutytė pagerino 2009 m. amerikietės Jessicos Hardy rekordą, kuris buvo pasiektas dar su specialiu kostiumu! Bauginanti čempionė! Ir kiek šiai merginai metų? 16-a? 16 metų! Ji jau 15-os tapo olimpine čempione, o dabar štai pasiekė ir pasaulio rekordą“, - po finišo iš nuostabos šūkčiojo „Rai Sport 1“ žurnalistai.

„29,97 sek. Mamma mia!“, - įpusėjus distancijai ispanų kalbą į italų iškeitė TDP žurnalistai, negalėję patikėti R. Meilutytės rezultatu.

Tuo metu „Eurosport TV“, LRT ir „Rai Sport 1“ kanalų komentatoriai pastebėjo, kad R. Meilutytė finiše galimai pristabdė ir dar net neparodė viso savo potencialo.


 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tru

tru portretas
Grazulis tai tikra lietuvos garbe!!!

to Tad

to Tad portretas
Vienas dalykas tai ji is Silainiu ir isvaziavo pas teva ne taip ir seniai,o antras dalykas tai Darius ir Girenas irgi amerikieciai-nesigilinam,nes zmogus pats renkasi kokiai valstybei priklauso ir kam atstovauja...

Tad

Tad portretas
Viskas butu gerai, tik musu komentatorius asilelis. Ruta Meilutyte ne is Lietuvos, o is UK, is Plimuto, kur gyvena nuo kudikystes. Ji tik PLAUKIA UZ LIETUVA. O tai skirtingi dalykai. Kai suaugs ir gales pasirinkt kurios salies pilietybe nori turet, tada viskas pasikeis. O dabar sporto siuksles (funkcionieriai) is lietuvos isnaudoja si vaika, nieko i ji neinvestuodami. Per visus tv kanalus butent tai kalba ir juokiasi is Lietuvos.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių