R. Federeris po atkaklaus mūšio įveikė T. Berdychą

  • Teksto dydis:

Šių metų „Australian Open“ bei Indian Velso pirmenybių čempionas Rogeris Federeris tęsia savo nuostabų 2017 metų sezoną.

Šveicaras laimėjo 24 tarpusavio dvikovą prieš Tomašą Berdychą 6:2, 3:6, 7:6 (8:6) ir pateko į savo šeštą „Miami Open“ pusfinalį karjeroje. Mačas truko dvi valandas.

R.Federeris „Miami Open“ pirmenybėse dalyvauja jau 14 kartą, tris kartus žaidė finale bei du kartus tapo čempionu. Tai jau devyniolikta šveicaro pergalė šį sezoną per 21 mačą.

Maestro tai jau ketvirtas ATP turnyras šį sezoną, o titulus jis iškovojo Melburne bei Indian Velse. R.Federeris žaidė ir Dubajuje, tačiau iškrito jau antrame etape, o vėliau pripažino, kad dar nebuvo pakankamai pailsėjęs.

T.Berdychas kol kas šiemet įspūdingų rezultatų nedemonstruoja. Jis pralaimėjo jau 10 mačą per 23 susitikimus, o geriausiai pasirodė Dohoje pačioje metų pradžioje. Ten jis nukeliavo iki pusfinalio, tačiau pralaimėjo geriausiam planetos tenisininkui Andy Murray.

Dėl vietos „Miami Open“ finale R.Federeris susikaus su Alexanderio Zverevo ir Nicko Kyrgioso poros nugalėtoju. Šių dviejų tenisininkų mačas įvyks jau šiąnakt.

Į turnyro pusfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 600 ATP reitingo taškų bei 573 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių