R. Avižonio taurė iškeliavo į Minską

Klaipėdoje vyko tarptautinis jaunučių vaikinų rankinio turnyras, skirtas treneriui Regimantui Avižoniui atminti. Pirmąsias vietas užėmė svečiai iš Baltarusijos – Minsko rankininkai.

Turnyro metu abi komandos iš Minsko nepatyrė nė vieno pralaimėjimo. Pirmosios vietos nugalėtojas paaiškėjo tik suskaičiavus visus ekipų pelnytus įvarčius, nes tarpusavyje baltarusiai sužaidė lygiosiomis – 28:28.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad pirmoji Minsko komanda pelnė 53, o antroji – 52 įvarčius.

Trečiąją vietą užėmė uostamiesčio „Viesulo“ sporto centro pirmoji komanda, treniruojama šio turnyro organizatoriaus Vidmanto Toliušio. Ketvirtoje pozicijoje liko Kauno „Tauras“, penktąja vieta tenkinosi „Viesulo“ antroji ekipa, o pergalės džiaugsmo nepatyrė „Kaltinėnų“ rankininkai.

„Gaila, kad šiemet turnyre dalyvavo tik šešios ekipos. Prieš pat pradžią sužinojome, jog neatvyks rankininkai iš Šiaulių ir Liepojos. Įprastai dėl R. Avižonio taurės varžosi 12-14 komandų. Atvykę svečiai iš Baltarusijos pademonstravo meistriškumą ir pelnytai užėmė aukščiausias vietas. Šis turnyras yra tradicinis ir vyksta nuo 2004-2005 metų“, – teigė V. Toliušis.

Varžybų dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais, taurėmis ir diplomais. Taip pat buvo išrinkti trys geriausi kiekvienos komandos žaidėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių