PSG sėkmingai pasiruošė artėjančiam mačui su „Barcelona“

Prancūzijoje 30 „Ligue 1“ turas prasidėjo rungtynėmis tarp dabartinio čempionato lyderio Paryžiaus „Saint-Germain“ ir praėjusio sezono čempionų „Montpellier“. PSG klubas sugebėjo sėkmingai pasiruošti artėjančioms Čempionų lygos rungtynėms su „Barcelona“ ir šventė pergalę rezultatu 1-0.

PSG savame stadione dominavo nuo pat rungtynių pradžios ir jau pirma PSG ataka pasibaigė pavojingu Clemento Chantome smūgiu šalia vartų. Taip pat kėlinio pradžioje pavojingą smūgį atliko PSG lyderis Zlatanas Ibrahimovičius.

Įpusėjus kėliniui Paryžiaus klubas kėlė kelis pavojingus kampinius. Po vieno kampinio „Montpellier“ vartininkui Jeoffrey Jourdrenui teko atremti Thiago Silva smūgį galva, o po kito kampinio Alexas smūgiavo tiesiai į vartininką.

Kėlinio pabaigoje Z.Ibrahimovičius gavo gerą šansą išvesti savo komandą į priekį, tačiau švedas taip pat smūgiavo tiesiai į vartininką. Tuo metu „Montpellier“ pirmajame kėlinyje rimtų progų neturėjo ir tik kelis kartus smūgiavo į vartų pusę.

Antrąjį kėlinį PSG ir vėl pradėjo aktyviai, tačiau krašto gynėjo Gregory van der Wielio smūgis tikslo nepasiekė. Kelis šansus turėjo ir Jeremy Menezas, bet prancūzas vieną kartą kamuolio nepasiekė, o kitą kartą nesugebėjo pataikyti į vartus.

Rungtynių laikui tiksint į pabaigą, PSG treneris Carlo Ancelotti į aikštę išleido Davidą Beckhamą ir Keviną Gameiro. Pastarasis būtent ir tapo mačo didvyriu kai 80 minutę po Z.Ibrahimovičiaus perdavimo įmušė pergalingą mačo įvartį.

Iki rungtynių pabaigos po D.Beckhamo perdavimo vos įvarčio neįmušė Z.Ibrahimovičius, bet puolėjas galingu smūgiu nepataikė į vartus. Taigi daugiau įvarčių pelnyta nebuvo, tačiau to vienintelio įvarčio PSG klubui ir užteko. Po šios pergalės „Saint-Germain“ su 61 tašku užima pirmą vietą ir bent jau laikinai turi 8 taškų pranašumą prieš antroje vietoje esantį Liono „Olympique“. „Montpellier“ su 45 taškais užima 7 vietą.

30 turo rezultatas:

  • PSG 1 – 0 „Montpellier“
  • 80‘ [1 – 0] Kevin Gameiro


NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių