Pratybose prieš lemiamas lenktynes Abu Dabyje greičiausias buvo L. Hamiltonas

  • Teksto dydis:

Lewisas Hamiltonas buvo greitesnis už savo bendražygį Nico Rosbergą penktadienį per treniruotes prieš lemiamą „Formulės-1“ lenktynių etapą Abu Dabyje (Jungtiniai Arabų Emiratai)

Britas atsilieka 12 taškų nuo pirmenybių lyderio, bet pratybose jo rezultatas buvo geriausias. Tris kartus pasaulio čempionas L.Hamiltonas įveikė ratą per 1 min. 42,869 sek. rytiniame važiavime, o vakare vėl buvo greičiausias – 1 min. 40,861 sek.

N.Rosbergas, kuriam sekmadienį pakanka būti pirmajame trejete, kad laimėtų pirmąjį pasaulio čempiono titulą, abejose pratybose buvo antras – 0,374 sek. lėtesnis už L.,Hamiltoną per pirmąją treniruotę ir 0,079 sek. lėtesnis per antrąją.

„Red Bulls“ lenktynininkai olandas Maxas Verstappenas ir australas Danielis Ricciardo, kurie gali suvaidinti svarbų vaidmenį įsiterpdami tarp dviejų „Mercedes“ lenktynininkų sekmadienį, per pirmąją treniruotę buvo trečias ir ketvirtas, atitinkamai.

Vakare M.Verstappenas buvo ketvirtas, o „Ferrari“ lenktynininkas vokietis Sebastianas Vettelis – trečias.

Primename, kad tris kartus pasaulio čempionas L.Hamiltonas ir N.Rosbergas šį sezoną yra iškovoję po devynes pergales etapuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių