Plaukikės J. Jefimovos tėvas teigia nieko nežinąs apie jos sulaikymą Los Andžele

  • Teksto dydis:

Žinomos Rusijos plaukikės Julijos Jefimovos tėvas Andrejus Jefimovas teigia nieko nežinąs apie tai, kad jo duktė Naujųjų metų išvakarėse buvo sulaikyta Los Andžele už automobilio vairavimą išgėrus.

Pirmadienį daugelio Rusijos žiniasklaidos priemonių elektroniniais adresais buvo atsiųsta informacija apie J. Jefimovos sulaikymą gruodžio 30 d. Ketvirtadienį leidinys „Sport-Ekspress“ gavo Redondo Bičo policijos departamento patvirtinimą, kad tą dieną buvo sulaikyta mergina vardu Julija Jefimova, gimusi 1992 metų balandžio 3 d. Ši data sutampa su plaukikės gimimo data. JAV pareigūnai patikslino, jog J. Jefimova buvo sulaikyta už „lengvą nusižengimą“ ir po kelių valandų buvo paleista už 5 tūkstančių dolerių užstatą.

„Aš nieko nežinau apie šį atsitikimą. Taip, Julia dabar yra Jungtinėse Valstijose, ten treniruojasi. Bet šios informacijos aš niekaip negaliu pakomentuoti, nežinau, iš kur atsiranda tokie gandai ir kodėl jie platinami. Verčiau ką nors gera parašytų, o tai laužia naujienas iš piršto. Aš nieko apie tai nežinau“, - tikino A. Jefimovas.

Plaukikė J. Jefimova savo sąskaitoje turi penkis pasaulio čempionės titulus, o olimpinėse žaidynėse iškovojo du sidabro ir vieną bronzos medalį.

Vienai pagrindinių lietuvės Rūtos Meilutytės varžovių užpernai dėl draudžiamų preparatų vartojimo buvo skirta laikina diskvalifikacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ko

ko portretas
stebetis juk tai rusai o gal /tevas/ ne rusas ir ne tevas kad stebisi......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių