Pažangiausiems olimpiečiams - piniginiai prizai

SEB bankas įteikė 100 tūkstančių dydžio paskatinimo prizą didžiausią pažangą padariusiems ir labiausiai savo pasiekimais Olimpinėse žaidynėse Kinijoje nustebinusiems Lietuvos sportininkams.

Didžiausią pažangą padarę - tai labiausiai savo rezultatus per pastaruosius ketverius metus pagerinę sportininkai, kurie nuosekliai tobulėjo ir Olimpinėse žaidynėse nustebino gerais rezultatais ar pranoko lūkesčius įkvėpdami būsimų pergalių viltį.

Buriuotojai Gintarei Volungevičiūtei bankas skyrė 50 tūkstančių litų premiją. Plaukikui Giedriui Titeniui ir lengvaatletei Linai Grinčikaitei skyrta po 25 tūkst. litų. Šiuos akivaizdžią pažangą padariusius ir naujų pergalių viltį įkvėpusius olimpiečius išrinko sudaryta komisija.

Visiems trims olimpiečiams taip pat atiteko investicinis pelnas, kuris per dvejus metus buvo sukauptas investavus apdovanojimui skirtus 100 tūkst. litų į investicinius fondus.

 „Tikimės, kad ši parama bus paskatinimas ne tik už padarytą pažangą ir Olimpinėse žaidynėse pasiektus įkvepiančius rezultatus, bet ir investicija į būsimas pergales", - sakė SEB banko prezidentas Audrius Žiugžda.

Iš viso bankas Lietuvos olimpiečiams skatinti per pastaruosius trejus metus skyrė 300 tūkst. litų. 2006 metais du trečdalius šios sumos bankas suteikė Lietuvos sportininkų pasirengimui, o likusią dalį - 100 tūkst. litų - skyrė didžiausią pažangą padariusiems ir savo gerais pasiekimais labiausiai nustebinusiems šalies olimpinės rinktinės nariams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių