Pasaulio galiūnų čempionatas: įpusėjus finalui Ž.Savickas – rikiuotės pabaigoje

  • Teksto dydis:

Bostvanoje vykstančiame 2017 m. pasaulio galiūnų čempionate įpusėjo finalo rungtys. Pirmojoje 41-erių Žydrūnui Savickui sekėsi prasčiausiai, antroje – lietuvis kiek atsigriebė, bet pirmąją finalo dieną užbaigė dar vienu blankiu pasirodymu.

450 kg padangų vertimo rungtyje surinkęs vos 1,5 taško lietuvis kartu su amerikiečiu Nicku Bestu pasidalijo paskutines 9-10 vietas.

Antroje rungtyje Ž.Savickas su 345 kg svoriu pritūpė 13 kartų ir nusileido tik 15 pritūpimų atlikusiam Eddie Hallui.

Tiesa, dar trys galiūnai užfiksavo tokį patį rezultatą, kaip ir lietuvis.

Trečioje – „Vikingo atkėlimo“ – rungtyje Ž.Savickas buvo ryškus autsaideris. Lietuvis atliko vos 2 atkėlimus ir savo taškų kraitį papildė vos 1 tašku.

Rungtį laimėjęs E.Hallas – atliko net 15 atkėlimų – išsiveržė į pirmą vietą bendroje įskaitoje (26 taškai), į antrą poziciją nustumdamas čempiono titulą ginantį Brianą Show (25,5).

10 taškų turintis Ž.Savickas žengia 8-oje pozicijoje. Galiūnų finale iš viso laukia šešios rungtys, o čempionatas finišuos sekmadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zioma

Zioma portretas
Vistyek jis kietiasnis uz mejlutytę!

Opa!

Opa! portretas
Kur ne lendom-visur gale,aciu Dievui nors su snapsu pirmunai!

Lietuvis

Lietuvis portretas
Na jus litowcai ir negatyvai. Zmogus penkiu galiunu karjera padare, o dabar megaujasi priespensijiniu laikotarpiu, o jus vis dar aukso istroske. Eikit gerti, kol Karbauskis kraniuku neuzrauke.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių