Paaiškėjo S. Maslobojevo varžovas: laukia čempioniška dvikova

  • Teksto dydis:

Paskelbęs apie savo dalyvavimą lapkričio mėnesį Vilniuje vyksiančiame „Bushido Heros and KOK World  GP“ turnyre geriausias Lietuvos kovotojas Sergejus Maslobojevas sulaukė žinių iš turnyro organizatorių – paaiškėjo jo būsimas varžovas.

„Buvau ne kartą minėjęs, kad dalyvavimas Lietuvoje organizuojamose turnyruose man yra prioritetas, - yra sakęs S. Maslobojevas. - Šį kartą gavosi viską suderinti, kad lapkričio mėnesį galėčiau ir vėl pasirodyti prieš savo publiką ir tuo labai džiaugiuosi bei lauksiu pilnutėlės „Siemens“ arenos“.

Lapkričio 17 dieną S. Maslobojevas surems pirštines su Turkijos kovos menų žvaigžde Fatihu Mehmetu Karakusu. 22-ejų metų kovotojas jau spėjo sužibėti tarptautinėse arenose ir šiuo metu jo įrašas skelbia apie 14 pergalių (8 pasiektos nokautuojant savo varžovą) ir 2 pralaimėjimus. Jaunasis talentas jau didžiuojasi IFSA pasaulio čempiono titulu.

„Tai yra kova, kurią labai norėjau pamatyti, - pabrėžė turnyro organizatorius, Bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis. – KOK pasaulio čempionas Sergejus jau nugalėjo visų organizacijų pasaulio čempionus, yra tapęs pasaulio mėgėjų čempionu. Po ilgų derybų mums pavyko susitarti su IFSA organizacija, kad Sergejus galėtų susikauti su IFSA pasaulio čempionu šioje svorio kategorijoje“.

Savo ruožtu IFSA pareikalavo į sutartį įtraukti punktą, kad šią kovą galėtų stebėti jų deleguotas prižiūrėtojas.

„Labai džiaugiuosi, kad pavyko susitarti ir ši dviejų čempionų kova įvyks būtent Vilniuje“, - sakė D. Simanaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių