Paaiškėjo „Dragūno“ rankininkų varžovai

Antradienį Austrijos sostinėje Vienoje buvo ištraukti Europos Iššūkio taurės (EHF Challenge cup) trečiojo etapo burtai. Paaiškėjo, kad Klaipėdos "Dragūno" rankininkus egzaminuos Sankt Galeno „St.Otmar“ ekipa iš Šveicarijos.

„St.Otmar“ rungtyniauja aukščiausioje Šveicarijos rankinio lygoje ir praėjusiame sezone užėmė ketvirtąją vietą. Ekipoje rungtyniavo net septyni žaidėjai iš užsienio šalių.

„Dragūno“ komandos vyr. treneris Artūras Juškėnas po burtų traukimo ceremonijos neprarado optimistiškumo: „Tai yra ketvirta pagal pajėgumą ekipa Šveicarijoje. Manau, kad „St.Otmar“ – daug profesionalesnė komanda negu mes esame šiuo metu. Tačiau žiūrime į buvusio sezono rezultatus. Vasarą vyksta komandų komplektacija, pasiruošimas naujajam rankinio sezonui, tad sunku svarstyti kokią sudėtį turės šis klubas. Baisiai neverkiame, nes Europoje silpnesnių už mus kažin ar yra“.

Tarpsezoniu „Dragūno“ ekipa atsisveikino su vartininku Aisčiu Pažemecku, Mindaugu Dumčiumi bei Edvinu Vorobjovu, o klaipėdiečių gretas papildė Lietuvos nacionalinės rinktinės žaidėjas Gintaras Cibulskis.

Praėjusiais metais klaipėdiečiai varžėsi pajėgesniame Europos rankinio taurės (EHF cup) turnyre, kur jau pirmajame etape turėjo pripažinti varžovų iš Estijos – Polvos „Serviti“ pranašumą rezultatu 29:26 ir 24:23.

Pirmosios Europos Iššūkio taurės rungtynės planuojamos žaisti lapkričio 19 arba 20 d. Klaipėdoje, o atsakomosios Sankt Galene – lapkričio 26 arba 27 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių