O. Bartusevičius: varžovo neanalizuosiu, stengiuosi tobulinti save

  • Teksto dydis:

Gegužės 19 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks kovos narve, tarptautinis MMA turnyras "King of the cage Baltic Tour 3 ", kurio metu narve susirems Ovidijus Bartusevičius su Edvinu Janusevičiumi.

Kudo turnyrų dalyvis ir nugalėtojas O. Bartusevičius KOTC narve susirungs jau trečiąjį kartą. Sportininkas, paklaustas kaip ruošiasi ateinančiai kovai ir ar jau analizavo savo priešininką, atsakė: „Neanalizavau varžovo, nes visuomet stengiuosi dirbti prie savo stipriųjų pusių ir tobulinti silpnąsias. Manau, kad gali kiek nori analizuoti varžovo silpnąsias puses, bet jei jis patobulės ir pakeis savo kovojimo taktiką – kovos eigoje, išmuš tave iš vėžių.“

Gegužės 19 d. KOTC  narve susikaus Lietuvos, Amerikos, Islandijos, Ukrainos, Maldovos, Rusijos, Bulgarijos sportininkai, taip pat žiūrovai išvys merginų kovą, kurioje susirems MMA kovotoja E. Puidaitė (klubas „Dainralfas“) su kovotoja iš Kanados Celine Anderson.

Renginio metu koncertuos naujos kartos hip-hopo jaunimo tarpe gerai žinoma grupė "Flying Saucer Gang" iš Kauno.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti intriguojančias kovas.

Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dargyvas

Dargyvas portretas
Analizuos jus abu, kiek vėliau,................. neurochirurgijos klinikose
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių