Nukraujavusi „Energija“ nepasipriešino lygos lyderiams

  • Teksto dydis:

Tik keturioliktą ledo ritulininkų ir du vartininkus į Sologorską nusivežusi Elektrėnų „Energija“ pirmą kartą šiame sezone neįmušė nei vieno įvarčio ir Baltarusijos aukščiausioje ledo ritulio lygoje patyrė triuškinančią nesėkmę.

Elektrėniečiai svečiuose 0:5 (0:2, 0:2, 0:1) nusileido vietos „Šachtior“ ledo ritulininkams.

Tai buvo jau trečioji „Energijos“ nesėkmė prieš „Šachtior“ ekipą šiame sezone. Soligorsko ekipa itin neparanki varžovė elektrėniečiams – prieš šią ekipą „Energija“ praėjusiame sezone pralaimėjo net aštuonias rungtynes iš devynių.

„Energija“ negalėjo padėti ne tik vienas iš pagrindinių komandos gynėjų Edgar Protčenko, tačiau ir Lietuvos dvidešimtmečių rinktinei atstovausiantis Edvinas Boroška ir kiti žaidėjai.

Šį kartą „Energiją“ du kartus nubaudė Nikita Kiseliovas (29:04 ir 47:09) po kartą – Aleksejus Busko (7:25), Jaroslavas Salnikas (13:22) ir Elisejus Muzčenko (33:03).

„Energija“ nei karto iš penkių galimybių neišnaudojo kiekybinės persvaros, tuo tarpu trys „Šachtior“ įvarčiai buvo pelnyti žaidžiant daugumoje. Viso šeimininkai turėjo šešias progas pelnyti įvarčius žaidžiant daugumoje.

Po šios pergalės „Šachtior“ ir toliau išlieka pirmoje turnyrinės lentelės vietoje – ji per 25 rungtynes iškovojo 56 taškus. Tuo tarpu „Energija“ per 21 susitikimą iškovojo dešimt pergalių ir su 27 taškais užima aštuntą poziciją.

Kitas tarpusavio rungtynes „Energija“ ir „Šachtior“ komandos žais jau pirmadienį nuo 12 val.


Šiame straipsnyje: energijaŠachtiorledo ritulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių