„Nevėžis“ išplėšė pergalę paskutinę sekundę

Pirmadienį vykusių Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) DnB NORD Didžiosios taurės rungtynių nugalėtojas paaiškėjo tik aidint finalinei sirenai. Pirmoje aštuntfinalio dvikovoje Vilniaus "Sakalai" namuose nusileido Kėdainių "Nevėžiui" 82:83 (15:19, 23:24, 19:20, 25:20), praneša LKF.

Beveik visas rungtynes pirmavę svečiai ketvirtajame rungtynių kėlinuke leido šeimininkams sumažinti skirtumą, o likus žaisti apie 2 minutes - persverti rezultatą (75:74). Atkovojęs kamuolį po varžovų krepšiu, tai padarė rezultatyviausias vilniečių komandos žaidėjas Vytautas Šarakauskas.

Likusį laiką kova vyko taškas į tašką. Iki rungtynių pabaigos likus 7 sekundėms, Arvydas Šikšnius išvedė "Sakalų" komandą į priekį (82:81). Tačiau skubiai į puolimą nubėgęs Aidas Viskontas spėjo įmesti du taškus su finaline sirena, taip išplėšdamas pergalę savo komandai.

"Sakalai": V.Šarakauskas ir L.Samėnas po 16.
"Nevėžis": B.Veikalas 29, A.Viskontas 20.

Atsakomoji "Sakalų" ir "Nevėžio" dvikova vyks gruodžio 23 d. Kėdainiuose. Šios poros nugalėtojas dėl teisės rungtyniauti finalinio ketverto turnyre kovos su "Šiaulių" ir "Kauno-TrioBet" poros nugalėtoju.


Šiame straipsnyje: NevėžisSakalaiDnB NORD taurė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių