Narve – techniški kauniečių smūgiai ir nokautai

Kovotojai iš užsienio metė rimtą iššūkį šeimininkams Kaune vykusiame „King of the Cage – Baltic tour 5“ turnyre. Namų sienos padėjo pasiekti revanšą Karoliui Busliui, tačiau šįsyk nepasisekė daugkartinei Lietuvos čempionei Evelinai Puidaitei.

Lietuvos laisvųjų imtynių čempionas, bušido SWAT turnyrų nugalėtojas K.Buslys Kaune susirungė su svečiu iš Sakartvelo Georgi Liparteliani. „Dainralfas“ klubo atstovas grąžino skolą anksčiau jį nuskriaudusiam gruzinui. 4-ąją kovos minutę lietuvis šventė pergalę nokautu. Taip pat pagal MMA taisykles vykusioje kovoje E.Puidaitė kibo į atlapus Teklei Jaganašvili iš Sakartvelo. Viešnia, neseniai patyrusi apmaudų pralaimėjimą turnyre Vilniuje, šįkart pademonstravo valią ir nokautavo lietuvę.

„Rezultatai – dėsningi. K.Buslys revanšui rimtai ruošėsi, todėl ir rezultatai atitinkami. E.Puidaitei teko pajėgi varžovė, kuri pelnytai laimėjo. Tačiau toks jau yra kovinis sportas, nugalėtoją gali nulemti ir vienas taiklus smūgis. Manau, kad mūsiškei tai taps paskatinimu treniruotis ir kitąsyk įrodyti savo pranašumą“, - kalbėjo vienas turnyro organizatorių Jordanas Poškaitis.

Kitose vakaro kovose pergales šventė kauniečiai Benas Šorochovas ir Lukas Lapinskas (abu - „Dainralfas“), Paulius Virbašius („One Blood“), Ovidijus Bartusevičius („Naglis“), Renatas Buškus („Otsso Gym“) bei Milanas Majauskas iš Jurbarko „Panteros“ klubo.

Renginio organizatoriai Dainius Daukšas ("Dainralfo" vadovas) ir Jordanas Poškaitis (Rytų kovos menų klubas "Naglis") įkūrė Lietuvos mišrių kovų menų organizaciją, kuri bendradarbiauja su JAV įsikūrusia ir nuo 1998 m. veikiančia KOTC korporacija, todėl sportininkai, kovojantys KOTC turnyruose Lietuvoje, turi galimybių išvykti į varžybas JAV ir kitas užsienio šalis.

„Šiemet esame numatę ne vieną turnyrą tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, tad mūsų sportininkams iššūkių tikrai nepritrūks, o gabiausi jų žengs į narvą ir Jungtinėse Valstijose“, - sakė organizatoriai.


Šiame straipsnyje: kovos narveMMAkovos menai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių