A. Murray turėjo paplušėti dėl vietos Dohos turnyro ketvirtfinalyje

  • Teksto dydis:

Geriausias planetos tenisininkas Andy Murray iškovojo nelengvą pergalę prieš 68 pasaulio raketę iš Austrijos Geraldą Melzerį.

Susitikimas truko beveik dvi su puse valandos ir baigėsi brito pergale 7:6 (8:6), 7:5. „Qatar ExxonMobil Open“ ketvirtfinalyje jis susitiks su Nicolasu Almagro.

Šiame mače geriausias planetos tenisininkas laimėjo 78 proc. savo pirmųjų padavimų bei atliko 10 neliečiamų kirčių. Škotas keturis kartus palaužė varžovo padavimus, o pats pralaimėjo tris serijas.

A.Murray „Qatar ExxonMobil Open“ turnyre dalyvauja ketvirtąjį kartą, o 2008 bei 2009 metais yra laimėjęs pagrindinį varžybų trofėjų. Dėl patekimo į pusfinalį britas surems raketes su N.Almagro, kuris kiek anksčiau nugalėjo Philippą Kohlschreiberį 7:6 (7:5), 7:6 (8:6).

Tarp aštuonių stipriausių Dohoje taip pat pateko ir Ivo Karlovičius. Jis nugalėjo Rusijos tenisininką Kareną Kachanovą 7:6 (7:3), 7:6 (7:3).

Į „Qatar ExxonMobil Open“ ketvirtfinalį patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 34 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių