A. Murray be vargo žengė į trečiąjį „Shanghai Rolex Masters“ etapą

  • Teksto dydis:

Antroji pasaulio raketė Andy Murray iškovojo lengvą pergalę prieš amerikietį Steve'ą Johnsoną. Britui užteko vos 75 minučių, o dvikova baigėsi rezultatu 6:3, 6:2. „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalyje jis susitiks su Prancūzijos tenisininku Lucasu Pouille.

A.Murray iškovojo savo septintąją pergalę iš eilės, nes praėjusią savaitę triumfavo Pekino turnyre. Praėjusiais metais škotas Šanchajuje baigė savo pasirodymą pusfinalyje, o 2010 ir 2011 metais triumfavo šiame prestižiniame čempionate.

Britas „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalyje susitiks su L.Pouille, kuris nugalėjo Nicolasą Almagro 6:4, 7:6 (12:10). Tai bus antrasis jų tarpusavio susitikimas, o vieną pergalę yra iškovojęs A.Murray.

„Susikūriau daug progų taškams per jo atakas, – po mačo teigė antroji pasaulio raketė. – Manau, kad šiandien sužaidžiau neblogai. Kontroliavau mačo eigą ir greitai pripratau prie naujų sąlygų.“

Už patekimą į „Shanghai Rolex Masters“ aštuntfinalį Didžiosios Britanijos tenisininkui atiteks 90 ATP reitingo taškų bei 67 tūkst. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių