M.Popovičius: man garbė žaisti kartu su S.Štombergu

Antrąjį sezoną Kazanės "Unics" komandai atstovaujančiam buvusiam Kauno "Žalgirio" snaiperiui Marko Popovičiui šiemet teko garbė rungtyniauti kartu su lietuviu Sauliumi Štombergu.

Būtent šis snaiperių duetas labiausiai prisidėjo prie Europos taurės turnyro tritaškių rekordo. M.Popovičius į Stambulo "Besiktas Cola Turka" krepšį įsmeigė devynis tritaškius, o tikslą taip pat pasiekė penki S.Štombergo tolimi metimai. Iš viso "Unics" pataikė net 20 tritaškių bombų.

M.Popovičius prisipažįsta - jam garbė rungtyniauti su tokiu žaidėju kaip S.Štombergas: "Be abejo, jis vienas geriausių krepšininkų, su kuriais man teko žaisti. Galėčiau išvardinti tik kelis tokio lygio žaidėjus, kurie buvo mano komandoje. Tai - Marcusas Brownas, Dino Radja, Arijanas Komazecas, Dejanas Tomaševičius, Fabricio Oberto ir Antoine'as Rigaudeau. Nesvarbu, kad Saulius rungtyniauja tik po 10-15 minučių. Jis mums labai padeda. Aistros krepšiniui jis dar tikrai neprarado, o aš jaučiuosi užtikrintai, kuomet Štombergas yra aikštėje. Vien mano vardo minėjimas šalia Sauliaus pavardės man reiškia labai daug. Jam jaučiu didelę pagarbą. Manau, kad kartu šiemet galime nuveikti tikrai nemažai."

Prieš paskelbdamas savo karjeros pabaigą S.Štombergas paskutiniuosius žingsnius žengė būtent "Unics" ekipoje. Vėliau jis metus atstovavo Palangos "Nagliui-Adakriui". Padaręs vienerių metų pertrauką, buvęs Lietuvos rinktinės kapitonas grįžo į Kazanę, rašo krepsinis.net.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių